Cautare

318 de rezultate pentru "world vision" (3.03 secunde)
Productia de televiziune este inclusa in Guinness World Records ca fiind cel mai lung serial science fiction din lume si, de asemenea, este o parte semnificativa a culturii populare britanice.
La 25 de ani de la aparitia Internetului, inventatorul WWW vrea o Magna Carta pentru online Inventatorul World Wide Web, Sir Tim Berners-Lee, considera ca este necesara infiintarea unei "Magna Carta" care sa protejeze independenta web-ului si drepturile internautilor, a declarat acesta, la 25 de ani de la inventarea Internetului.
Romano-Americana, in "Lounge" - la Dorobanti la BT Cafe si la Coffee Shop, fosta Nova Brasilia, - la Dorobanti la BDR Cafe si la Sofitel in hol, - langa la World Trade Plaza la barul "Lobbs" - Hotel Restaurant Picolo Mondo (Victoriei) - Hotel Rembrant (Lipscani) - Gloria Jeans (Vitan Mall si Plaza) - Hotel EuroHotels - barul Fuchsia-Langa magazinul Steaua-Cismigiu - AIRBORNE (fastfood-ul si SSID-ul) in Orhideea - Coada calului:
Pentru Romania, cele mai populare subiecte au fost Simona Halep, Rezultate Bac 2014, Eurovision 2014, Robin Williams si Alegeri Prezidentiale 2014, in timp ce la nivel global in topul cautarilor s-au aflat subiecte precum Robin Williams, World Cup, Ebola, Malaysia Airlines si ALS Ice Bucket Challenge.
News Feed (fluxul de stiri normal), dar si topicuri precum World & US News, Sports, Music, Food si multe altele. Aceste sectiuni pot fi personalizate de catre utilizatori si includ si continut pe aceste teme partajat de prieteni din lista, nu doar articole din media.
Alexandru Mironov, realizator Digi World, a declarat la Digi24 ca mesajul NASA este zguduitor, dar era asteptat de cei care stiu cum ticaie masinaria Cosmosului.
The World of Ice & Fire: The Untold History of Westeros and the Game of Thrones(Bantam, 2014) - Platon, The Republic (cca.380 B.C.;
In urma cu o saptamana a avut loc primul eveniment Virtualized, dedicat profesionistilor din HR care a adunat online 869 de participanti.
Play for the new world. Enjoy life in love.
Concertul a inceput cu melodia "Welcome in My World", si a continuat cu "Angel", "Walking in My Shoes" sau "Precious", fiecare melodie fiind sustinuta de proiectii video si jocuri de lumini extraordinare, intr-un show plin de dinamism.
Concertul a continuat cu piesele Mother, Goodbye Blue Sky, Empty Spaces, Young Lust, One of My Turns, Don’t Leave Me Now, Goodbye Cruel World, fiind urmate de o scurta pauza muzicala, spectatorii putand insa viziona proiectii cu fotografii si detalii despre soldati din intreaga lume cazuti la datorie.
• Iced Earth - World Tour 2014 (28 ianuarie) Va ganditi sa dati greutate inceputului de an? In acest caz concertul celor de la Iced Earth din Silver Church poate fi o alegere inspirata.
Horatiu Malaele il va avea alaturi, in premiera in acest spectacol, pe violoncelistul Adrian Naidin, un artist care si-a sedus publicul cu o combinatie de world music, muzica de camera si folclor romanesc, pe un violoncel care atinge note de-o frumusete si perfectiune rare.
Dulce Pontes, partenera de scena a lui Jose Carreras si Andrea Bocelli, concerteaza pe 9 Februarie la Sala Palatului Ne mai despart doar cateva zile pana la concertul pe care Dulce Pontes, nume remarcabil al scenei contemporane de world music si fosta protagonista a mai multor duete de prestigiu, alaturi de artisti precum Cesaria Evora, Jose Carreras, Caetano Veloso, Marisa Monte, Carlos Nunez, the Chieftains, Kepa Junkera, Eleftheria Arvanitaki, George Dalaras, Andrea Bocelli, il va sustine la Bucuresti.
Albumul "Color" este un produs unicat pe piata muzicala romaneasca, cu un stil muzical modern, apropiat genului world blues, caracterizat prin accente primare, bluesy-rock si secundare, orientale.
"Ne-am nascut liberi, trebuie sa traim liberi!" Ca la toate prezentarile de moda semnate Liza Panait, recent World Trade Plaza s-a umplut pana la refuz cu mai mult de 600 de persoane extrem de interesate sa admire viziunea creatoarei asupra noului sezon.
Iulian Ioncea) • Dupa ce a reusit sa faca senzatie la nivel mondial cu piesa "Derniere danse" (Ultimul dans), Indila a lansat videoclipul melodiei "Tourner dans le vide", care este al doilea single de pe albumul de debut al frantuzoaicei, "Mini World".
Ea descrie universul sau muzical ca un fel de 'Variety World', neposedand un stil propriu. Astfel, ea se descrie ca 'un copil al lumii'.
Suedezii de la Sabaton revin in Romania, dupa showul aproape sold out din 2013, la cererea fanilor, pentru a canta piese de pe noul album, HEROES, dar si hituri ca Primo Victoria (peste 11 milioane de viewuri pe Youtube!), Back In Control, Masters of the World, Wolfpack, Uprising sau The Price Of A Mile.
Suedezii de la Sabaton revin in Romania, dupa showul aproape sold out din 2013, la cererea fanilor, pentru a canta piese de pe noul album, HEROES, dar si hituri ca Primo Victoria (peste 11 milioane de viewuri pe Youtube!), Back In Control, Masters of the World, Wolfpack, Uprising sau The Price Of A Mile.
google-analytics.com